VERZENDEN, ANNULEREN & RETOURNEREN


Verzenden
Verzending binnen Nederland & België is geheel gratis. 
Na het plaatsen van uw bestelling wordt uw bestelling binnen 1 - 5 werkdagen geleverd.
Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Neem telefonisch contact met ons op om een afhaalmoment in te plannen. 
Mocht blijken dat uw bestelde product(en) niet op voorraad blijkt te zijn, wordt u hierover per e-mail en/of telefoon geïnformeerd. 

Heeft u een algemene vraag over uw bestelling en/of artikel? Stuur een e-mail naar: klantenservice@keukenkroon.nl

Product beschadigd?
Bij ontvangst van uw bestelling is het belangrijk dat u uw bestelling controleert op eventuele fabricagefouten en/of (transport)schade zoals onder andere indeukingen, scheuren, beschadigde verpakking etc. en dit binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling aan ons te melden. Indien dit niet het geval is kan de aanvraag niet in behandeling genomen worden.
Om een beschadig te melden vragen wij u onderstaande stappen te ondernemen:

Stuur een e-mail naar: service@keukenkroon.nl

inhoud e-mail:
Duidelijke foto's van de beschadiging(en)
Bestel en/of ordernummer
Naam + achternaam
Straatnaam + huisnummer
Postcode + plaats
Land
E-mail adres
Telefoonnummer

Annuleren
Bestellingen die reeds geplaatst zijn en in het verwerkingsproces zitten kunnen niet worden geannuleerd. Particuliere klanten hebben het recht om de artikelen na ontvangst alsnog te retourneren binnen 30 dagen zonder opgave van redenen.

In enkele gevallen kan voorkomen dat het bestelde artikel niet geleverd kan worden, dan nemen wij altijd contact met u op.
Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd vervalt uw betalingsverplichting. Mocht u al betaald hebben, dan wordt het reeds betaalde teruggestort op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Retourneren

Particuliere klanten hebben het recht om de bestelde artikelen binnen 30 dagen te retourneren. 
Let wel op dat alle artikelen na ontvangst gecontroleerd dienen te worden op eventuele fabricagefouten en/of (transport)schade zoals onder andere indeukingen, scheuren, beschadigde verpakking etc. en dit binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling aan ons te melden. Indien dit niet het geval is kan de aanvraag niet in behandeling genomen worden.

Artikelen kunnen enkel geretourneerd en geaccepteerd worden wanneer:

  • Uw retour binnen 15 dagen na ontvangst van uw bestelling retour gemeld zijn via het onderstaand retourformulier;
  • De artikelen niet gebruikt zijn, onbeschadigd bij ons geleverd zijn, in de onbeschadigde, onbeschreven en originele verpakking zitten, zonder eigen stickers en geschreven tekst op de doos. 

*Maatwerkartikelen en artikelen die speciaal voor u besteld zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Heeft u vragen over uw retour? Stuur een e-mail naar
retour@keukenkroon.nl